Waar hebben we opgetreden in 2017


Op deze pagina vind u een selectie foto’s van onze optredens, helaas niet van al onze optredens hebben we foto’s.

Zondag 29 oktober 2017 Hier vinden jullie een selectie foto’s van ons speterende optreden in de Doelen te Rotterdam. Ook willen we Anny en Paula en hun dochters hartelijk bedanken namens allen een ontzettend groot compliment voor de ochtend in “de Doelen”. Wat een inzet, wat een muzikaliteit, wat een enthousiasme. Geweldig. Gelukkig werden jullie geholpen door drie formidabele koren.
Niet alleen de koren hebben enorm genoten. De hele zaal. Het dak ging eraf.  Wij willen volgend jaar best weer. Ook willen we koren de Tranentrekkers uit Hoek v.Holland en het Shantykoor de Hoekse Waard bedanken voor het gezamenlijke concert.

Voor nog meer foto’s klik op de volgende link van  Shantykoor de Hoeksche Waard

   
     
     
     
     
     
 

 

Maandag 23 oktober 2017 Hebben wij een de generale repetitie gehad voor ons grote optreden in de Doelen te Rotterdam.

Hieronder een paar foto’s van het gebeuren in Hoek van Holland als het op 29 oktober ook zo gaat dan hebben we een knetterende feest in de Doelen.

En op terugweg in de Bus heeft Jo nog voor gezelligheid gezorgd met zijn Banjo.

 

Zaterdag 8 juli 2017 Optreden bij de cruise terminal in Rotterdam voor het Cruiseschip de Rotterdam. Dit keer was het weer beter als bij het optreden van 13 mei 2017. Met dank aan Arnoud voor de foto’s.

Zaterdag 3 juni 2017 Shantyfestival in Dordrecht bij de Admiraliteit. Het was een geweldige dag shanty festival en 15 jaar het bestaan van de Admiraliteit. Ik mag zeggen dat we hebben genoten van het festival. Ook de overige koren hebben een prestatie geleverd waardoor het een geweldig feest is geworden.

     
     
     
   

Donderdag 25 mei 2017 op Hemelvaartsdag treden we weer op voor de Aida Prima. Voor het weer zaten we goed deze keer overdekt kunnen spelen. Het was een gezellig en goed optreden het publiek was zo enthousiast dat we eigenlijk niet konden stoppen.

     
   
     
   

Zaterdag 13 mei 2017 Zijn we weer te gast geweest bij Cruise Terminal Rotterdam waar we hebben gezongen voor de gasten van de Rotterdam. Of de weergoden het hadden voorzien.
Ze hebben wel wat roet in het eten gegooid. Maar gelukkig op het laats kwam het toch goed.Het liep wel wat chaotisch, maar we hadden wel plezier en daar gaat het tenslotte om, niet dan!!
Mijn boekie lag in een verkeerd hoekie. Alles nat… ik hoop dat het met de apparatuur goed komt, en blijft.

     
     
   
   

Donderdag Koningsdag 27 april 2017 Dat is ook wat zon, regen en hagel dat is wat we met een vrolijk optreden in Ambacht hebben gehad.
Veel enthousiasme en een hoop publiek, dat smaakt naar meer. Al met al een geslaagde optreden in winkelcentrum Hoog Ambacht in Hendrik Ido Ambacht.

     
     
     

Vrijdag 31 maart 2017 hebben we een optreden gehad in het Ara hotel op de veerplaat in Zwijndrecht. Hier hebben we een besloten optreden gehad voor een gezellige groep Engelsen die met een oldtimers een weekend hadden in Nederland. We hebben eerder opgetreden voor deze groep en dat was zo goed bevallen dat ze ons weer hebben uitgenodigd voor een optreden om hun te vermaken. Hieronder een paar foto’s van de gezellige avond die we daar hebben gehad.

 
     
   
   
 

Donderdag 9 februari 2017 zijn we weer te gast geweest bij Cruise Terminal Rotterdam waar we hebben gezongen voor de gasten van de Aida Prima. De passagiers, voornamelijk uit Duitsland genoten zichtbaar van ons optreden. Daarna hebben we ook nog een foto gemaakt welke Anny gaat gebruiken voor ons optreden in de Doelen te Rotterdam op 29 oktober 2017. Dit is de foto geworden.

 

Vrijdag 27 januari 2017 hebben we ons eerste optreden gehad in verzorgingshuis Swinhoven te Zwijndrecht.

Het was weer een feestje voor de bewoner en voor het koor.

Hieronder een paar foto’s van ons optreden.