Onze CD’s


Stoer Volk – onze nieuwste CD

U hebt natuurlijk via de media gehoord over onze prachtige nieuwe CD, “Stoer Volk”, met achttien nieuwe nummers, die ons koor gemaakt heeft. Of u was zelf bij de presentatie in Theater Festino op 16 maart 2013 aanwezig. Het is een CD van een superieure kwaliteit met hele mooie nummers. Vrolijke, weemoedige, bekende en minder bekende liederen. In het Nederlands, het Duits en het Engels en ook in het Frans. Gewoon een CD die in uw verzameling niet zou mogen ontbreken.

Shantykoor De Brulboei CD2

U bent nu nieuwsgierig gemaakt en u wilt deze unieke CD in uw bezit krijgen en aan uw verzameling toevoegen. Dat kan. Deze CD komt naar u toe voor € 10,50 ( € 7,50 voor de CD en € 3 voor de verzendkosten) te bestellen via het secretariaat. U krijgt deze mooie CD dan keurig verpakt thuisgestuurd.

Shantykoor De Brulboei – Onze eerste CD

Wij hebben ook nog enkele exemplaren van onze eerste CD op de plank liggen.

Shantykoor De Brulboei CD2

Ook deze CD kunt u nog bij ons bestellen. Door € 8,00 ( € 5,00 voor de CD en € 3 voor de verzendkosten). De CD(‘s) zijn te bestellen bij/via het secretariaat. De CD komt keurig verpakt in uw brievenbus terecht.

Wilt beiden CD’s tegelijk ontvangen, dan bespaart u niet alleen dubbele verzendkosten, maar dan krijgt u onze eerste CD voor de zeer sterk gereduceerde prijs van € 2,50. Wilt u ook nog de verzendkosten besparen, vraag dan aan een van onze koorleden om de CD’s voor u mee te nemen.

En het spreekt vanzelf, dat we bij onze optredens ook altijd voldoende CD’s bij ons hebben.